Mediatips (31 juli 2021)

Suicide Squad logo

Mediatips 31/07/2021

Kies één van de vijf tips die je voorkeur draagt of scroll naar beneden.

HIT TIP: Don’t Wait Up van Shakira

De Colombiaanse zangeres heeft ondertussen wereldwijde bekendheid dankzij tal van nummer 1 hits. Ook in ons land is dat niet anders. Haar carrière startte in 1991 met de single Magia. Tien jaar later kwam het grote succes pas met de wereldhit Whenever Wherever die ook bij ons wekenlang op één stond. Daarna kwamen nog de hits Underneath Your Clothes, Hips Don’t Lie en Waka Waka op het bovenste schavotje terecht in de Ultratop 50. Daar zou wel eens een nieuwe single aan kunnen toegevoegd worden, want met Don’t Wait Up (zie video) scoort ze alvast in heel wat landen opnieuw een grote hit. Waarschijnlijk zal Vlaanderen binnenkort ook volgen.

Nu verkrijgbaar

ALBUM TIP: Happier Than Ever van Billie Eilish

Your Power, my future, Lost Cause, Therefore I Am en de nieuwste single NDA (zie video). Het nieuwe album van Billie Eilish staat nu al vol met megahits. De Amerikaanse zangeres bracht eerder al twee albums uit. In 2017 was dat “Don’t Smile At Me” en in 2019 “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” . Haar wereldwijde succes dankt ze vooral aan haar hits Bury A Friend en natuurlijk Bad Guy. De titeltrack van het nieuwe album Happier Than Ever werd deze week ook uitgebracht met bijhorende videoclip.

Verkrijgbaar vanaf 13 augustus

FILM TIP: The Suicide Squad

DC kwam in 2016 al met Suicide Squad. Het werd echter geen groot succes ondanks de grote namen als Margot Robbie en Will Smith die zich aan het project verbonden. James Gunn moet daar met deze nieuwe adaptatie wel een blockbuster van maken. De regisseur die eerder al de populaire Guardians Of The Galaxy tot leven wist te brengen voor Marvel, werkte dus nu voor de concurrentie en brengt dus voor het eerst een prent voor DC uit. Daarna staat op de planning van Gunn de derde Guardians Of The Galaxy film. In de nieuwe film rond het gespuis met superkrachten tekende Margot Robbie, voor een laatste keer present. Maar ook andere grote namen zoals Idris Elba en Viola Davis zijn in de film te zien. Sylvester Stallone leent zijn stem aan King Shark in de film.

12+ logo
Vanaf 28 juli in de bioscoop

TV & STREAMING TIP: Hit & Run

Netflix logo

Een man gaat op zoek naar de oorzaak van de dood van zijn vrouw. Al snel blijkt er veel meer aan de hand te zijn en de weduwnaar botst op een gevaarlijk mysterie waarbij ook hij moet vrezen voor zijn leven. Lior Raz, Kaelen Ohm en Moran Rosenblatt spelen de hoofdrol in deze nieuwe thrillerreeks van Netflix.

Vanaf 6 augustus te bekijken

GAME TIP: Neo – The World Ends With You

Door deel te nemen aan het Reaper’s Game beseft Rindo dat zijn leven op het spel komt te staan. Alles speelt zich af in de straten van Shibuya in Japan. Het eerste game in de The World Ends With You franchise werd in 2007 uitgebracht door Square Enix. Toen werd het game exclusief op de Nintendo DS uitgebracht. Het nieuwste game in de franchise zal ook voor Playstation en PC uitgebracht worden. De PC versie zal later deze zomer verschijnen.

Deze game is verkrijgbaar op: Playstation 4 en Nintendo Switch en PC

12+
Vanaf 1 augustus verkrijgbaar

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.