Mediatips (7 augustus 2021)

Taylor Russell

Mediatips 7/08/2021

Kies één van de vijf tips die je voorkeur draagt of scroll naar beneden.

HIT TIP: Fun van DJ Licious

De Belgische DJ Licious kennen we vooral sinds dit voorjaar dankzij zijn grote hit Hope. Dat succes wil hij nu overdoen met de nieuwe single en opvolger die Fun heet. De Antwerpse DJ, wiens echte naam Wim Clukers is, is sinds 2010 actief als DJ en mocht zelfs al eens op Tomorrowland het beste van zichzelf geven. Naast een heleboel remixes voor bekende songs van collega DJ’s, ken je hem mogelijks ook van de nummers I Hear You Calling, I Can’t Stop en Come Along.

Nu verkrijgbaar

ALBUM TIP: Live From The Ryman & More van Sheryl Crow

De nieuwe plaat van Sheryl Crow is een live-album die opgenomen werd in de concerthal The Ryman in Nashville. Naast een indrukwekkend optreden van de Amerikaanse, zijn er ook heel wat gastartiesten die het beste van zichzelf geven naast de populaire zangeres. Zo zingen Stevie Nicks, Lucius en Emmylou Harris een duet met Crow. Daarnaast staan ook enkele live-opnames die op andere locaties werden opgenomen. Op het album staan maar liefst 27 tracks waaronder Real Gone, If It Makes You Happy, Everyday Is A Winding Road, Cross Creek Road en nog veel meer hits.

Verkrijgbaar vanaf 13 augustus

FILM TIP: Escape Room: Tournament Of Champions

De 2de Escape Room volgt opnieuw een groep mensen die een escape room spel willen spelen. Ze komen er echter al snel achter dat ze letterlijk met hun leven spelen in dit nieuwe spel. In de hoofdrollen zien we opnieuw Taylor Russell en Logan Miller schitteren. Ook Deborah Ann Woll herneemt de rol van Amanda Harper in deze nieuwe horrorprent. Adam Robitel regisseerde de film. Robitel is niet zo’n bekende regisseur in Hollywood, maar hij regisseerde eerder wel al de 1ste Escape Room uit 2019.

12+ logo
Vanaf 11 augustus in de bioscoop

TV & STREAMING TIP: Vlaanderen Herleeft

Eric Goens kennen we naderhand al als reportagemaker in ons land. Op de VRT kennen we hem van Het Huis, terwijl hij op Play4 al enkele jaren het wel en wee van de politie volgt in Niveau 4. Ook voor de nieuwe streamingdienst van Vlaanderen maakte Goens een reportagereeks rond het populairste Belgische DJ duo allertijden: Dimitri Vegas & Like Mike (zie video).Voor vtm maakte hij vorige zomer dan weer de reportagereeks De Zomer Van. Daar volgde hij enkele bekende Vlamingen in wat de vreemdste zomer ooit moest worden door de coronacrisis. Ondertussen is die crisis stilaan aan het wegebben en wil Goens één van de meest getroffen sectoren in de pandemie zien opstarten: de muzieksector. In Vlaanderen Herleeft volgt hij artiesten en muzikanten, maar ook podiumbouwers, techniekers en andere personen die in de sector werken. Vlaanderen Herleeft is vanaf donderdag 12 augustus op één te bekijken.

Vanaf 12 augustus te bekijken

GAME TIP: Hades

Supergiant Games komt met een gloednieuwe uitgave van één van de populairste games van het afgelopen jaar. In het spel moet de speler zich letterlijk uit de onderwereld vechten. Versla de God des doods door je een weg uit de hel te slaan. De game werd eerder al uitgebracht voor de PC, maar krijgt daar nu enkele console edities bij. Het game mocht vorig jaar al heel wat prijzen in ontvangst nemen voor beste game van het jaar.

Deze game is verkrijgbaar op: Playstation 4 en 5, X Box One en Nintendo Switch en PC

12+
Vanaf 13 augustus verkrijgbaar

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.