Mediatips (21 augustus 2021)

One Republic

Mediatips 21/08/2021

Kies één van de vijf tips die je voorkeur draagt of scroll naar beneden.

HIT TIP: Pepas van Farruko

Een onbekende naam deze Farruko, althans in ons land. In Puerto Rico, waar de singer-songwriter vandaan komt, is hij al populair sinds 2010. Met Pepas wil hij duidelijk de wereld veroveren, en dat zou wel eens kunnen lukken ook. Het nummer is een mix van dance en latin en slaat al in heel wat andere Europese landen aan, waaronder ook Spanje waar het zelfs de eerste plaats haalde in de hitlijsten. De single is de voorloper van zijn nieuwe album La 167.

Nu verkrijgbaar

ALBUM TIP: Human van OneRepublic

OneRepublic scoort ook dit jaar opnieuw met de hit Run. De hit was de voorloper voor een gloednieuw album van de Amerikaanse rockband. Ze braken in 2007 door met hun nummer Apologize. Later volgden de hits All The Right Moves, Counting Stars en Stop & Stare. Op het album Human staan in totaal 16 nummers waaronder de hits Lose Somebody, Rescue Me, Didn’t I en de nieuwe single Run (zie video).

Verkrijgbaar vanaf 27 augustus

FILM TIP: Candyman

Candyman is een remake van de klassieker uit 1992. Da Boy Tommy maakte er zelfs een hit van in 2000 met samples uit de film uit ’92. Candyman haalde zelfs de nummer 1 in de Vlaamse Ultratop. De nieuwe versie die vanaf 25 augustus in de bioscoop te zien is krijgt een nieuwe eigentijdse versie met in de regisseurstoel deze keer Jordan Peele die we nog kennen van de horrorfilms Us en Get Out.

16+ label
Vanaf 25 augustus in de bioscoop

TV & STREAMING TIP: The Walking Dead seizoen 11

20th Century Fox logo

Het laatste seizoen van de populaire horrorserie The Walking Dead is een feit vanaf 23 augustus. Gedurende 8 weken wordt er telkens een nieuwe aflevering gelanceerd. In 2022 worden dan de laatste 16 afleveringen uitgezonden om de reeks volledig af te sluiten. Het elfde seizoen van de reeks is te zien op Fox en Disney +.

16+ label
Vanaf 20 augustus te bekijken

GAME TIP: Aliens – Fireteam Elite

In 1982 kwam het eerste videogame rond het gevreesde bloeddorstige monster uit. Dat game was gebaseerd op de eerste Alien film die al dateert van 1979. Het laatste game werd in 2019 uitgebracht en exclusief voor Android en iOS. De titel van dat game luidde Alien: Blackout.

Deze game is verkrijgbaar op: Playstation 4, Playstation 5, X Box One, X Box series X/S en PC

Vanaf 24 augustus verkrijgbaar

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.