Toplist (21 augustus 2021)

Zwembad Wellness

Toplist 21/08/2021:
Beste wellnesscomplexen in Vlaanderen

Ook zoveel nood aan wat rust, stilte of gewoon om even weg te zijn van alles. Dan kan je naar één van de vele wellnesscentra gaan die ons land rijk is. Er zijn in zowat alle complexen ook badpakdagen voorzien voor personen die liever niet helemaal naakt in een sauna vertoeven. Op de website van de desbetreffende centra kan je daarover meer informatie vinden.

10 voornaamste wellnesscentra in Vlaanderen

  1. Elaisa Energetic Wellness (Dilsen Stokkem)
  2. Thermen Katara (Belsele)
  3. Souks & Sauna (Meerbeke)
  4. Saunatopia (Edegem)
  5. Thermae Boetfort (Melsbroek)
  6. Thermen R (Roeselare)
  7. Thermen Sané (Tongeren)
  8. Villa Aqua (Oostende)
  9. Waer Waters (Groot-Bijgaarden)
  10. Wellness Hezemeer (Laakdal)

1/ Elaisa Energetic Wellness

In het Limburgse Dilsen Stokkem kan je terecht in Elaisa Wellness om tot rust te komen. Naast de thermen zijn er ook enkele andere belevenissen te boeken zoals een meditatiesessie, klankceremonie of een Halotherapie.

2/ Thermen Katara

In Belsele, een deelgemeente van Sint-Niklaas ligt Thermen Katara. Ook bij Katara krijg je de kans om arrangementen te boeken. Zo heb je keuze uit Wellness- tweedaagse en beauty en massage arrangementen.

3/ Souks & Sauna

In Meerbeke vind je Souks & Sauna. Het resort bevat onder andere een beautyfarm, privé sauna en een wellnesscomplex. Er is ook mogelijkheid tot overnachting in de tuin van het resort in een Mongoolse Yurth.

4/ Saunatopia

Als onderdeel van Fitopia vind je in Edegem wellnesscenter Saunatopia terug. Bij de spa krijg je de kans om je arrangementen solo of als duo te reserveren.

5/ Thermae Boetfort

Thermae Boetfort ligt in hartje Vlaams Brabant, meerbepaald in Melsbroek. De thermen liggen op een kasteeldomein waardoor deze wellness een unieke ervaring wordt.

6/ Thermen R

In Roeselare kan je ontspannen en genieten in Thermen R. Speciaal in dit complex is de meditatiesauna en de Lavendel sauna.

7/ Thermen Sané

Ook in de oudste stad van België, Tongeren, kan je perfect tot rust komen. Dat doe je in Thermen Sané. Naast de saunafaciliteiten bieden deze thermen ook heel wat arrangementen voor hem en haar.

8/ Villa Aqua

De populairste badplaats van ons land moet natuurlijk ook een wellnesscomplex hebben. In Villa Aqua vind je alle accommodaties die je nodig hebt om opnieuw op te kunnen laden. Paradepaardjes van dit complex zijn de ondergrondse- en wijnsauna.

9/ Waer Waters

In het Pajottenland kan je een bezoekje brengen aan het wellnessresort Waer Waters. Dat is gelegen in de gemeente Groot-Bijgaarden. Uniek in deze wellness is ongetwijfeld de verschillende restaurants. Er is zelfs een buffetrestaurant met een all you can eat formule aanwezig.

10/ Wellness Hezemeer

Wellness Hezemeer biedt ook heel wat ontspanningsmogelijkheden. Het resort vind je terug in de Antwerpse gemeente Laakdal. Er is in dit resort de mogelijkheid om voor een kleine meerprijs een geurenreis bij te boeken.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.