Mediatips (28 augustus 2021)

Mediatips 28/08/2021

Kies één van de vijf tips die je voorkeur draagt of scroll naar beneden.

HIT TIP: Drive van Clean Bandit & Topic

De Britse band Clean Bandit is terug met deze gloednieuwe single in samenwerking met de Duitse DJ Topic. Drive klinkt fris en met de strijkers tussen de beats door kan dit wel eens een grote hit worden. Topic kennen we nog van de hits Breaking Me en Your Love (9pm). Clean Bandit is bekend geworden met de hit Rather Be, Rockabye, Symphony en Solo.

Nu verkrijgbaar

ALBUM TIP: Ashes van Day Felice

Een onbekende naam bij ons, maar in Zweden zijn ze razend populair en terecht. Hun nieuwste plaat en tweede album heet Ashes en bevat enkele pareltjes van nummers. Vooral Staying Quiet (zie video), Shelter en Stardust zijn absolute toppers op het nieuwe album. Ondanks het feit dat ze absoluut niet bekend zijn in ons land, is Day Felice een band die zonder enige twijfel zowel jong als oud kan bekoren.

Nu verkrijgbaar

FILM TIP: Shang Chi & The Legend Of The Ten Rings

Na Black Widow brengt Disney een nieuwe held tot leven in de rijke wereld van Marvel. Marvel Studio’s brengt, in afwachting van Eternals, de Aziatische held Shang Chi tot leven in het Marvel Cinematic Universe. De relatief onbekende Destin Daniel Cretton schreef en regisseerde de film. De cast bestaat uit voornamelijk Aziatische namen zoals Simu Liu, Awkwafina en Benedict Wong. Die laatste speelt opnieuw het personage die voor het eerst opdook in Doctor Strange. Er zijn echter ook enkele Amerikaanse acteurs in de film te zien waaronder Ben Kingsley, Tim Roth en Florian Munteanu.

12+
Vanaf 31 augustus in de bioscoop

TV & STREAMING TIP: La Casa De Papel seizoen 5

Netflix logo

Eén van de populairste Netflix originals is zeker en vast deze La Casa De Papel. Het Spaanse drama wordt in zowat ieder land over de hele wereld druk bekeken op de streaminggigant. Dit laatste seizoen bestaat, zoals veel series die op hun einde lopen, uit 2 delen. Het eerste deel zal uitgezonden worden vanaf 3 september. Het allerlaatste deel verwachten we dan op de streamingdienst vanaf 3 december 2021.

16+ label
Vanaf 3 september te bekijken

GAME TIP: KeyWe

KeyWe is een game ontwikkeld door Stonewheat & Sons en uitgegeven door Sold Out. De bedoeling van dit game is om met de kiwi’s Debra en Jeff er in het postkantoor voor te zorgen dat alle post op tijd wordt geleverd. Het postkantoor bevat echter wel heel wat hindernissen die het extra moeilijk maken om alles vlot te laten verlopen. Een ideaal game voor jonge, beginnende gamers.

Deze game is verkrijgbaar op: Playstation 4, Playstation 5, X Box One, Nintendo Switch en PC

Alle leeftijden label
Vanaf 31 augustus verkrijgbaar

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.