Berichten

Topfacts Toplist (12 juni 2021)

De mooiste muziekvideo’s Muziekvideo’s zijn sinds midden jaren zeventig zeer belangrijk geworden voor bands en artiesten. Zeker na de komst van muziekzenders als MTV en TMF werden muziekclips soms belangrijker dan het lied op zich.

Mediatip (12 juni 2021)

Ratchet & Clank : Rift Apart Vanaf deze week kunnen de game-liefhebbers hun hart ophalen want deze topper komt eindelijk uit voor de Playstation 5. De eerste game in deze reeks kwam in november 2002 uit voor de Playstation 2.

Topfacts Toplist (29 mei 2021)

Restaurants van TV chefs Er zijn ontzettend veel bekende Vlaamse koks in Vlaanderen. Dankzij de culinaire zender Njam heeft de gemiddelde Vlaamse kok zijn eigen platform gekregen om zijn favoriete gerechten aan heel Vlaanderen te tonen.

Mediatip (29 mei 2021)

Saturday van Twenty One Pilots Twenty One Pilots is een Amerikaanse poprock band. De band bestaat uit Tyler Joseph en Josh Dun. In 2015 scoorden ze enkele grote hits die over zowat de hele wereld bekend werden.

Topfacts Toplist (22 mei 2021)

Het leukste volwassen speelgoed Op 28 mei van dit jaar vieren we een bijzondere dag. Dan is het namelijk internationale masturbatiedag. Daarom geven we graag enkele tips om er een absoluut hoogtepunt van te maken, met of zonder je partner.

Mediatip (22 mei 2021)

New Italian van Sergio Herman Sergio Herman is één van de grootste topchefs van de lage landen. We kennen hem vooral van kookprogramma’s op televisie. Hij heeft ook enkele restaurants waarvan het bekendste natuurlijk The Jane is.