Berichten

Topfacts Toplist (3 april 2021)

De mooiste filmmuziek uit Hollywood blockbusters. Film zonder muziek is maar triestig. Bijna alle grote filmproducties gebruiken filmmuziek, pop of klassieke muziek om extra gevoel in de film te leggen. Vooral filmmuziek zorgt voor een unieke filmbeleving.

Mediatip (3 april 2021)

Het Sportkookboek 2 Stephanie Scheirlynck bracht in 2015 het eerste Sportkookboek uit. De sportdiëtiste probeert zo om sporters gezonde en evenwichtige voeding te laten maken. Het tweede deel in die reeks kwam afgelopen week in de winkelrekken terecht.

Topfacts Toplist (27 maart 2021)

Onze favoriete Topfacts tips (van de afgelopen zes maanden). Deze week stellen we onze eigen favoriete tips aan je voor uit de selectie die gemaakt werd. De afgelopen 6 maanden werden telkens webtips voorgesteld. Uit deze lijst geven we onze meest gegeerde items, plaatsen en software aan je mee.

Mediatip (27 maart 2021)

The Bitter Truth van Evanescence Na enkele jaren van stilte is de Amerikaanse rockband Evanescence helemaal terug met nieuw werk. Hun nieuwste album heet The Bitter Truth. Het nieuwe album klinkt opnieuw betoverend. Maar hoe kan dat ook anders met de engelenstem van frontvrouw Amy Lee.

Topfacts Toplist (20 maart 2021)

Unieke openluchtbelevingen in Vlaanderen De lente staat voor de deur. Tijd dus om even stil te staan bij wat we allemaal willen doen bij mooi weer. Er zijn heel wat leuke dingen te doen in de gezonde buitenlucht. Als het mooi weer is kan je een boswandeling maken, een pret- of dierenpark bezoeken of een Lees verder

Mediatip (20 maart 2021)

This Is Heaven van Nick Jonas (single) Nick Jonas kennen we natuurlijk van The Jonas Brothers. Het drietal maakte vorig jaar een comeback, en niet zonder succes. De hits volgden elkaar in sneltempo op sinds eind 2019.

Topfacts Toplist (13 maart 2021)

Het leukste buitenspeelgoed. Na al die dagen binnen zitten beginnen we allemaal opnieuw naar de zon en warmte te verlangen. Om al wat in de sfeer te komen geven we deze week alvast 10 tips mee. Het tofste speelgoed om je kroost in je tuin of een andere plek mee te laten spelen.

Mediatip (13 maart 2021)

Monster Energy Supercross 4 Milestone brengt sinds 2017 ieder jaar een nieuwe versie van de Monster Energy Supercross reeks. Ondertussen zitten we al aan het 4de game. Dit is echter niet zomaar een racegame. Het is zoveel meer.

Topfacts Toplist (6 maart 2021)

Films om naar uit te kijken in 2021 Dit jaar gaan we hopelijk opnieuw meer naar de bioscoop kunnen trekken. Heel wat studio’s hebben hun blockbuster-kanonnen alvast al voorgesteld voor 2021. Wij bekeken de meest interessante films die kans maken om heel wat bezoekers naar de filmzalen te lokken.

Mediatip (6 maart 2021)

Later van Stephen King (boek en e-book) Sinds deze week is er alweer een nieuw boek uit van topschrijver Stephen King. Deze keer met de titel Later. Het is de opvolger van If It Bleeds ofwel in het Nederlands Als Het Bloedt die vorig jaar in mei uitkwam.