WebTips

Alle onderstaande apps of websites hebben interessante informatie of zijn handig in gebruik.

(Ken je zelf een website of app die je wilt aanprijzen, ga dan naar ons contactformulier)

Klik op de naam van de app om de app te downloaden of op de naam van de website om naar de website te gaan.

APPS (android)

APPS (apple)

WEBSITE

APPS

Apocalypse Survival Training (AST)

Wil je aan je conditie werken en er toch geen saaie bedoening van maken? Dat kan nu met deze app die je door een trainingsschema rondom een verhaal bouwt en rond een alien invasie draait. Jij bent dus de hoofdrolspeler in je eigen film. Laat de Tom Cruise en Will Smith maar in je naar boven komen.

Calm

Een ideale app voor iedereen die het wat rustiger wil aandoen en terug wat zen wil worden is de Calm app. Via de app werk je aan je innerlijke zelf en zorg je voor een betere balans tussen je werk en privé leven. Dat is via de app te verwezenlijken door je mentale zelf op te krikken naar een hoger niveau.

Drive & Listen

Deze app en website biedt je de mogelijkheid om op wereldreis te gaan zonder je te moeten verplaatsen. Je kiest op deze app of website je bestemming en je rijdt door een bepaalde wereldstad rond in een auto vanuit je luie zetel. Daarenboven kies je zelf een muziekje om te beluisteren op de achter- of voorgrond.

Famcal

Een app die ervoor zorgt dat alle gezinsleden kunnen zien wanneer en met wie iemand een afspraak heeft. Ideaal om ervoor te zorgen dat je geen dubbele afspraken als gezin hebt staan.

iBood

Eerlijk toegegeven: bij deze app moet je goed vergelijken. Maar je kan hier soms wel wat koopjes doen. Iedere dag zijn er verschillende aanbiedingen in verschillende categorieën.

Moves +

Moves + is een registratiemiddel die al je bewegingen registreert. Zo zie je via een tijdlijn duidelijk wanneer je passief en actief in het leven staat. Ideaal dus om in de gaten te houden wanneer het tijd is om wat te gaan sporten.

WEBSITES

audacityteam.org

Audacity is een open-source platform. Dat wil zeggen dat je het programma gratis kan downloaden en gebruiken. Audacity is een gemakkelijk te gebruiken programma met tal van mogelijkheden. Ideaal voor opnames en bewerkingen van muziek, zang of presentaties.

duolingo.com

Duolingo is de website om een nieuwe taal aan te leren. Je kan zonder problemen het Engels , Frans en Duits onder de knie krijgen. Maar ook minder voor de hand liggende talen komen aan bod. Zo kan je ook perfect Spaans, Indonesisch en zelfs Pools leren. Er is ook een app beschikbaar voor zowel android als apple toestellen.

legoideas.com

Sinds vtm ‘Lego masters’ uitgezonden heeft is de lego gekte opnieuw toegeslagen in ons land. Velen onder ons zijn waarschijnlijk nog altijd overtuigd dat Lego enkel voor kinderen wordt gemaakt. Niks is echter minder waar want verschillende lego sets die worden verkocht hebben een 16+ label. En daar stopt het niet mee, want je kan bij Lego je eigen idee nu ook deponeren via bovenstaande site. Daarna kan je ontwerp eventueel zelfs uitgekozen worden om in productie te gaan en verkocht worden in de Lego store.

looopings.nl

Voor de pretparkliefhebbers onder ons en ook beschikbaar als app. Dit is een website die je moet hebben gezien als je attractieparken leuk vindt. Je vindt er actuele wachttijden van de belangrijkste parken in de Benelux, het recentste nieuws over parken en een eigen podcast.

moviemeter.nl

Wil je meer te weten komen over recente en minder recente films? Dan zit je hier goed. Alle info staat in het Nederlands. Bij elke film staat alle info beschikbaar met bovendien ook nog een trailer, zodat je direct een idee hebt over wat de film precies gaat.