ShopTips

Alle onderstaande producten hebben iets uniek. Iets wat je in een bepaalde regio niet terugvindt en ook duurzaam is.

(Ken je zelf een product die uniek is en je wilt aanprijzen, ga dan naar ons contactformulier)

Klik op de naam van het product voor meer informatie.

GADGETS

Anker Soundcore Flare (+)

De Anker Soundcore Flare is een bluetooth speaker die naar prijs kwaliteit niet kan geëvenaard kan worden. Voor minder dan 40 euro haal je deze al in huis. Door zijn compacte en ronde ontwerp hoor je hem overal in huis of in de tuin. Daarenboven heb je ook een lichteffect die zich onderaan de speaker bevindt voor extra sfeer. Hij is ook waterdicht dus ook ideaal om hem rond het zwembad te gebruiken. De Soundcore heeft voor zijn prijs een ongelooflijk mooi geluid voor zijn prijs. Je kan de speakers ook aan elkaar koppelen voor nog beter geluid. Er bestaat ook een + versie die wat duurder is, maar een stukje groter dan de gewone Flare versie.

Civility Face Mask

Het Civility Face Mask is het mondmaskers der mondmaskers. Het is veilig, cool, hip en is er ook voor kinderen. De transparantie zorgt ervoor dat je het gezicht van de persoon die het draagt toch op zijn geheel kan zien. Daarnaast is het aanpasbaar aan de vorm van je hoofd. Het is duidelijk dat de nieuwe generatie mondmaskers geboren is.

Loqed

Loqed is een slim slot zonder sleutel. Een zeer handig item voor iedereen die al eens hun sleutels verliezen. Je kan de deur openen via je smartphone. Werkt je smartphone niet meer? Dan is ook dat nog geen probleem. Via het touchscreen kan je een geheime code ingeven zodat je jezelf nooit meer kan buitensluiten.

Pivo

De Pivo is een gadget voor iedereen die graag wil schitteren op social media als influencer of creatieve filmpjes wil opnemen. De pivo is namelijk een statief voor je smartphone die je letterlijk overal naartoe volgt. De slagzin van het merk is ‘Net als een cameraman , maar veel beter’. We betwijfelen of een cameraman nu zijn job zal verliezen, maar voor creatievelingen is dit een must-have snufje.

Quooker Cube

De Quooker Cube is een speciale kraan die je overal kan installeren en waar je zowel warm, koud als ook kokend water mee kan verkrijgen. Daarnaast is er ook sprankelend en koel bruiswater te tappen met deze kraan en kan je ook gefilterd water uit de kraan halen. Daar bovenop heeft de kraan ook een uitschuifbaar gedeelte zodat je ook makkelijk grotere dingen van water kan voorzien.

Rocketbook Fusion

De Rocketbook Fusion is een speciaal notitieboek die ervoor zorgt dat je nooit meer andere notitieboekjes hoeft te kopen. Je kan namelijk zoals met ieder boekje een notitie met een pen noteren. Daarna kan je via een QR code de notitie inscannen via je smartphone en zo van je notitie een pdf bestand maken. Nadien kan je de notitie met een speciaal sponsje gewoon wegvegen.

Travis Translator

De Travis Translator is zeer handig als je een fervent reiziger bent. Zeker wanneer je landen bezoekt met vreemde talen is dit een handig gadget. Het toestel vertaald namelijk alles wat je zegt tegen de persoon uit het andere land. Het toestel herkent meer dan 100 talen waardoor je al heel ver moet reizen om niet verstaanbaar over te komen.

Wallet Ninja Toolcard

Dit gadget is vooral handig wanneer je nogal snel tools zoals een flesopener of schroevendraaier kwijt raakt. Het past namelijk in je portefeuille en ziet eruit als een soort bankkaart. Dit product is ook verkrijgbaar in België via de website “ditverzinikniet.be

Ultrasoon reiniger

Een ultrasoon reiniger werd vroeger vooral door professionelen gebruikt maar kent sinds kort ook verschillende type machines die voor particulieren bedoeld zijn. Het apparaat werkt op geluidsgolven en zorgt ervoor dat je materiaal er als nieuw uitziet na de behandeling. Belangrijkste voordelen van de behandeling zijn de nauwkeurigheid (ieder hoekje wordt gekuist) , de tijdsduur en het voorwerp wordt nooit beschadigd. Een merk van ultrasoon reinigers die door particulieren geprezen wordt is ‘Codyson‘.

GAMES

Planet Coaster

In 2016 bracht Frontier Developments, de ontwikkelaar van Rollercoaster Tycoon 3, een compleet nieuw spel uit maar met hetzelfde concept als bij de Tycoon serie. De bedoeling is ook hier je eigen pretpark uit de grond te stampen. Rollercoaster Tycoon World verscheen precies één dag eerder maar kreeg veel negatieve commentaar terwijl Planet Coaster alle lof kreeg om de gameplay, de graphics en de manier waarop het spel in elkaar zit.

Planet Zoo

Drie jaar na de release van Planet Coaster bracht Frontier Developments een nieuw deel uit: Planet Zoo. Hetzelfde concept maar in plaats van een pretpark bouw je hier een dierentuin. Ook hier zien de graphics er weer super mooi uit.

KLEDIJ

Nike Adapt

Heel wat gadgets uit de tweede ‘Back To The Future’ film, die zich in 2015 afspeelde, leken in 1989 nog verre toekomstmuziek. Eentje daarvan was de ultieme voorspelling in de film. In 2015 bracht Nike namelijk de zelfstrikkende schoen ‘Nike Adapt‘ op de markt. Vanaf nu is er terug hoop voor de mensen die schoenen strikken verschrikkelijk vinden.

Elektrisch verwarmde kledij

Misschien wel de ideale uitvinding voor iedereen die het nogal snel koud heeft. Zeker bij het sporten is deze kledij aan te raden. Je kan namelijk de temperatuur regelen bij deze kledij. Zowel broeken, jassen, handschoenen en zelfs sokken vind je terug in het assortiment van het merk Klan E.

SOFTWARE

mAirlist

mAirlist is een radio-automatisatie programma voor personen die gebeten zijn door de radio-microbe. Het is het enige bedrijf die ook een home versie op de markt heeft voor persoonlijk gebruik. Je hoeft dus zelfs geen studio te hebben. Gewoon een laptop of desktop is voldoende. De software heeft eigenlijk alles om een radio 24 op 24 te laten draaien. De home editie is wel enkel voor persoonlijk gebruik bedoelt.

SPEELGOED

Atoys

Op www.atoys.be vind je allerlei zelfrijdende voertuigen voor kinderen. Van zelfrijdende auto’s van de merken Mercedes, Volkswagen, Audi enzovoorts, tot elektrische karts. Van mini quads en motorfietsen tot e-steps. Maar ook mechanische paarden. Dat zijn paarden waar je kind kan opzitten en via een mechanisch systeem en de beweging van je kind op het paard vooruit geraakt.

Quadro

Het grootste bouwpakket ter wereld. Zo stelt het merk zichzelf graag voor… En we kunnen ze alleen maar gelijk geven. De quadro bouwpakketten worden doorgaans door de ouders in elkaar gestoken en betekent daarna uren speelplezier voor de kinderen zowel binnen als buiten. Het materiaal is zeer stevig en duurzaam. Het enige nadeel is waarschijnlijk het prijskaartje. Het goedkoopste pakket kost je 69,99 euro.

VOEDING

Christruffel

Ben je verzot op pralines of truffels? Hou je van allerlei verschillende smaken? Dan zit je bij Christruffel aan het juiste adres. Als je een chocoladeliefhebber bent is dit iets die je moet geproefd hebben. Vooral de truffels in de vorm van bolletjes zijn superlekker en je hebt tientallen smaken waaruit je kan kiezen. Denk maar aan banaan, meloen, ananas, kersen enzovoort. Er zijn zelfs varianten met alcohol te verkrijgen zoals bijvoorbeeld champagne. Je vindt hen ook op avond, kerst en gewone markten. Sinds 2020 kan je ook in hun atelier terecht om hun chocolade producten aan te kopen. Voor meer info kan je op hun facebookpagina terecht.

Villa chocolade

Hou je van champagne en hou je van chocolade? Dan moet je dit geproefd hebben. Een champagne met een lichte toets van chocolade in verwerkt. Zeer lekker en ideaal als drankje bij het dessert. Villa chocolade heeft zelfs een non-alcoholische variant.